Advertisements

9. juni 2016: Hurtig træning i mit elskede home gym

9 Jun


Sidste arbejdsdag, inden jeg har ferie i 16 (!!) dage. Det har været en travl dag, så jeg trænede i mit home gym i dag med min sporty nabo, inden jeg skulle bage 50 pølsehorn til afslutning i Carls børnehave i morgen, og ligeledes inden vi skulle over på Carls skole og møde hans klasse.

Workout

5 runder:

  • 10 front squats @ 50 kg
  • 10 burpees

Finisher

6 runder:

  • 12 Russian twists @ 20 kg KB
  • 8 skulderpres @ 30 kg

Pull-up styrke

3 x 3 negative chin-ups (alm chin-up + 5 sec ned)

On the go…

22 km på cyklen 🚴

Nu har jeg pakket, stillet vækkeuret til kl 5:45 og er klar til 2 uger på La Santa Sport. Første uge står den på CrossFit camp med en masse gode venner, og anden uge kommer Carl & Frederik + vores La Santa Sport venner derned. Jeg GLÆDER mig 🏋🏼✈️👙🌴☀️🍍

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: