Advertisements

8. juli 2016: Hurtig session med lækker WOD + styrke

8 Jul


Træning med Søren & Stefan i CrossFit Hellerup. 

Jeg var mærket efter gårsdagens BB træning, min hånd driller, og jeg er lidt irriteret over at være så ‘dårlig’ i dag. Nuvel, det har været en lang uge incl både koncert og middag med mine kollegaer 2 dage i streg, og det går ud over min nattesøvn, træning – og jeg kunne blive ved…. On a positive note, så ser min visum-ansøgning til Indien ud til at gå igennem, der var bænkpres på programmet i dag, jeg bænkede 3 x 4 reps på 80 ok nemt, og jeg har FERIE nu. Jeg skal vist bare tidligt i seng.

Workout

5 runder på tid:

  • 5 squat clean thrusters @ 43 kg
  • 10 butterfly pull-ups

Score: 6:06 min

Styrke

  • Back squat: 8 x 3 reps @ 90 kg
  • Bænkpres: 6 x 4 reps @ 70-80 kg
  • Push press: 4 x 8 reps @ 45-50 kg
  • Strict ring dips: 3 x 7 reps
  • Strict pull-ups: 10 reps

Om the go…

20 km på cyklen 🚴

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: