Advertisements

1. JAN 2017: 1. træning i 2017

1 Jan2017…

Mit ydmyge håb for 2017 er fortsat at kunne kontrollere min stofskiftesygdom. De sidste 6+ måneder er gået over al forventning, og min krop tager godt i mod den nye lavere dosis stofskiftemedicin. Jeg har ej heller længere nyreproblemer, og der går længere mellem hævelsesudbruddene, og de er også mindre. Jeg går stadig på stofskifteklinik på Rigshospitalet, allergiklinik på Gentofte Hospital og nyreklinik på Herlev Hospital og skal tage medicin resten af mit liv, men følelsen af at have mere kontrol over sygdommen er en kæmpe lettelse.

Jeg vågnede op her til morgen til nogle meget lidt pæne ord om min person på Instagram og Facebook. Nogle nok skrevet i en nytårsbrandert, nogle ikke. Injurier (ærekrænkelser) er strafbare af samme årsag, og nu går jeg lige og tygger lidt på, hvad jeg skal gøre herfra. Inden jeg blev syg, havde jeg også nogle meget gode træningsperioder, hvor jeg måtte lægge øre til samme, og nu tror jeg desværre at min tålmodighed er opbrugt.

Dagens træning var ikke så lang – men i godt selskab: Søren, Kasper, Eydstein & Mads.

Vilde doms i dag og øm lænd, så rolig træning i dag.

Pull-ups

12-11-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 reps:

 • Strict pull-ups

Strongman WOD

5 runder:

 • 15 m yoke carry
 • 5 reps over the box burpees 24”

Workout

3 runder:

 • 1 min wallballs @ 6 kg (til herre target)
 • 1 min sumo deadlift high-pulls @ 30 kg
 • 1 min push-ups
 • 1 min push press @ 30 kg
 • 1 min row for calories
 • 1 min pause

Score pr runde: 35/25/30/25/?? reps

BB

 • Skuldre og øvre ryg
Advertisements

One Response to “1. JAN 2017: 1. træning i 2017”

 1. Gustavo Woltmann January 6, 2017 at 09:54 #

  Sådan! Du er mere aktiv, end jeg har været indtil videre i 2017. Keep up the good work.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: