Advertisements

DM i fitness og bodybuilding 2017

28 Sep

Hold nu op! Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte eller slutte. En vild weekend, hvor jeg var oppe mod nogle helt vilde atleter sluttede således:

  • Women’s Physique Senior: guld
  • Women’s Physique Master: guld
  • Women’s Physique Overall: guld
  • Mixed pair med Brian Dahlberg: guld

Jeg er simpelthen SÅ rørt – og har meget svært ved at forstå, at jeg har lavet rent bord i 2017 og vundet Newcomers, Danish Open og DM.

En perfekt afslutning lige præcis 12 måneder efter at jeg startede med at træne fitness under Peter Lagermands vinger.

Jeg kunne ikke have gjort det uden coach Peter Lagermands hjælp og alle andre, der hjælper og støtter mig, sponsorer – og alle jer, der dagligt træner bodybuilding eller CrossFit med mig 🙏

Af hjertet tak 🌟💕🙏

Fitness er mit personlige projekt ved siden af CrossFit, hvor jeg kan linke æstetik fra min ballettid med benhård og tung træning. Det er et aktivt tilvalg i en i forvejen travl hverdag, og derfor klager jeg også meget, meget sjældent over det. If ever. Mit mål er at se, hvor langt jeg kan nå med fitness, at få en masse sjove oplevelser via stævner og træninger – og så har jeg fået nogle fantastiske træningsvenskaber, som jeg ikke ville være foruden. Jeg har et sindssygt drive og er tidligere nået meget langt inden for de få discipliner, hvor jeg virkelig har givet mig 100%. Jeg er spændt på at se, hvor langt jeg når denne gang.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: