Advertisements

Tanker efter DM og Arnold Classic Europe 2017

3 Oct


Dette billede fanget af fotograf Jan Teller er taget 2 dage fra DM, og jeg kan huske, at jeg slet ikke kunne holde ud at se mig selv i spejlet den dag, for mit perfektionistiske jeg var ikke tilfreds. DM endte dog med at gå over al forventning med 3 x 🥇🥇🥇i et stærkt felt, men udenlands kunne jeg kun liiige klare mig i hhv top 7 og 10 til Arnold Classic, og det går jeg lige og tygger lidt på. 

Kan jeg overhovedet, nogensinde gøre mig gældende i amatørtoppen i sporten? Nu giver jeg det nogle år med hårdt arbejde, og så er jeg spændt på at se, hvor langt jeg når 🔮

I dag skal jeg være med i en lille film til CPH:DOX om mit fitnessprojekt, og jeg glæder mig til at sætte ord på mange af de tanker, som fylder meget pt 💕

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: